INNAN

När ni kontaktar mig så går vi först igenom vad ni vill ha. Vilken känsla ni vill ha på bilderna, vilken miljö ni hade tyckt om. Kanske har du några tankar själv, och kanske vill du ha några förslag på var man kan vara. Ofta så visar jag lite olika alternativ på platser och klädval, så att ni får en klar bild av hur era bilder kan komma att se ut. Det är viktigt att ni själva får vara med och välja – bilderna skall trots allt pryda erat hem.

I samband med detta så skriver vi även avtal och ni betalar 500kr för fotograferingen. I avtalet så står allting som gäller för båda parter, så att ni kan känna er trygga. När avtalet är påskrivet och betalningen är mottagen har ni bokat er fotografering, och då brukar vi även ha satt ett datum. Datum räknas EJ som bokat förrän detta är gjort.

Jag brukar ofta boka 2-3 datum/tider. Detta är bra om vädret blir dåligt, eller om någon blir sjuk. Då är det bra att redan ha en plan B spikad och klar.

 

UNDER

Själva fotograferingen tar ca 1h, beroende på familjens storlek.

Kom i tid, och var utvilade och mätta när ni kommer. Det är aldrig kul med blodsockerfall – oavsett ålder 😉 Ha gärna med någon frukt som en extra säkerhet.

Klädval har vi gått igenom innan. Och ja, skulle det ha hamnat blåbär på den vita klännningen på vägen till fotograferingen så kan jag redigera bort det om ni önskar 😉 Men ja, det kan vara smart att undvika blåbärssylt i bilen på vägen till fotograferingen.

Det går även utmärkt att byta kläder om ni vill hinna med olika typer av bilder.

I övrigt så behöver ni inte tänka på att öva på erat löeende framför spegeln – jag arbetar med naturliga känslor och kommer inte be om något poserande.

 

EFTER

Efter fotograferingen får ni med er prislista samt direktiv om att fundera över hur ni vill framkalla era bilder. Kanske mäta väggarna hemma om ni är osäkra på storlek?

Ca 1-2v efter fotograferingen har vi bildvisning. På bildvisningen så får ni se de utvalda bilderna och ni väljer ut de som ni tycker bäst om.

Ni får sedan välja hur ni vill få bilderna framkallade, och jag har visningprodukter på det jag erbjuder, så ni kan känna och se vad som passar er bäst. Klassiskt fotopapper, canvastavlor eller en vacker fotobok.

I prislistan finns färdiga paket som ni kan välja mellan. Under bildvisningen har ni 10% rabatt på paketen. Denna rabatt gäller endast under själva bildviningen.

Leveranstid för printar ca 3v, för canvas 3-4v och för fotobok 4-6v.
Självklart ingår de digitala bilderna på de bilder ni väljer att framkalla.