INFÖR FOTOGRAFERING

INFÖR 
Vid bokning så går vi igenom det som kan vara bra att veta. De vanligaste frågorna besvaras i denna PDF

 

PLATS 
Vart ska vi vara? En av de första frågorna när ni har bokat fotografering är vart själva fotograferingen skall äga rum. Jag fotograferar uteslutande utomhus, med några få undantag för stunder Hemma Hos. Vi kommer gemensamt fram till en miljö som passar era önskemål, och väljer därefter en plats som blir bra. Om barnen är små så är det bra om det är smidigt att ta sig dit, samt att det är enkelt att röra sig för lek och bus när vi fotograferar. Jag brukar också ha en Plan B i åtanke, ifall det blir regn men vi ändå väljer att fotografera den dagen.

NÄR
Det vackraste ljuset får man den sista timmen innan solen går ner. Vill ni ha med en solnedgång i bilderna är det även bra om vi planerar in det på en dag utan moln. Detta kan låta som en självklarhet, men det är ofta som detta glöms bort. Jag försöker alltid hålla mitt schema väldigt flexibelt, så att vi kan boka om med kort varsel. De dagar som vi bokar om brukar bara vara de med regnrusk eller när molnen är riktigt mörka och tunga.

 

Fotograferingarna sker främst utomhus, på fina platser enligt era önskemål om miljö. De flesta på västkusten har en förkärlek till havet, men att fotografera på en grön lummig plats är också väldigt vanligt. Jag skapar vackra bilder genom att vara mig själv och anpassa mig till barnet och er. Alla barn är olika och de vackraste bilderna blir alltid de som verkligen fångar dem som de är. För vissa så är det när de sitter och skrattar åt mina dåliga imitationer av djurläten, och för andra så är det hopp och spring i full fart. För de barn som helst vill sitta hos mamma eller pappa så blir det underbara bilder på närhet och mys. Oavsett vilka ni är, så vill jag ge er värdefulla bilder som ger er värme livet ut.