Bilder får oss att minnas.
Och om du tänker efter, vilka bilder minns du? De som du har i en mapp i datorn? Eller de som sitter på väggen eller i ett fotoalbum?
Att ha sina bilder på väggen eller i en fotobok är, om du frågar mig, det bästa sättet att paketera sina bilder.
Att hänga upp ett foto av dem som betyder mest på väggen hemma är så otroligt mycket mer värt än en tavla som du impulsköpte när du var på IKEA. Eller hur?

Och som ett plus i kanten - det här är den bästa kvalité som går att få tag på. 
Hållbarheten är outstanding, hantverket är svenskt och bilderna föreställer det du älskar mest. 
Vad mer kan man begära?

CANVAS

Era bilder printade på en canvasduk.
Perfekt för den som 1. Tycker om Canvastavlor och/eller 2. Tycker om smidigheten i att slippa köpa en ram.
Det enda du behöver är en spik och TADA!
Finns tillgänglig i två olika djup, 16 och 40mm tjock ram. Vilket man väljer är en smaksak. generellt så väljer man den tjockare ramen på större bilder, och den tunnare för de minsta.
Priser hittar ni här ---> Printpaket 2017

PRINT

Tjocka pappersark av högsta kvalité. Färgåtergivningen är helt underbar, och hållbarheten likaså.
Perfekt för den som 1. Älskar att kunna styla bilderna efter hemmet med hjälp av en snygg ram eller som jag 2. ÄLSKAR fine-art papper av högsta kvalité. 
Det finns ca ett tiotal papper att välja mellan. Fick du panik nu? Inga problem, jag hjälper er. Oavsett vilken ni väljer så blir det underbart - det är ju ni på bilderna!
Bilderna här gör inte pappren rättvisa, de måste upplevas. Och självklart får ni titta och känna på arken, antingen under fotograferingen eller bildvisningen.
Priser hittar ni här ---> Printpaket 2017

FOTOBOK

Fotobok är som ett snyggare och lyxigare fotoalbum. Den kan även vara ett jättebra sätt att ifrån en familjefotografering ge bort många bilder på en gång, kanske när någon farmor eller mormor fyller år.
Det finns tre typer av böcker. De skiljer sig åt i storlek, valmöjligheter i färg och material, kvalité och pris. Det finns många val för alla tre typer, och detta garanterar att man får fotoboken precis som man vill ha den.
Oavsett vilken fotobok man väljer så är kvalitén den bästa som går att finna, och dessa böcker går endast att köpa hos oss fotografer. Därför rekommenderar jag starkt att ni tittar och känner på visningsexemplaren, för att verkligen se hur bra böckerna är.
Priser och mer information hittar ni här