INFORMATION

gravid fotograf stenungsund

HUR
När ni kontaktar mig så går vi först igenom vad du vill ha. Vilken känsla du vill ha i bilderna, vilken miljö du hade tyckt om. Kanske har du några tankar själv? Exempelvis enkla dokumentära bilder i svartvitt, hemma i trädgården för att skapa en personlig touch. Eller kanske en storslagen vy över havet, iklädd en fantastisk klänning och du bär blomsterkrans. Oavsett vilken idé du har så är mitt mål att ge dig just den känslan: "Åååh, va fina!". Det är viktigt att du själv får vara med och välja stil – bilderna skall trots allt pryda ditt hem. När vi har fått vår tanke klar, så bestämmer vi datum, plats och eventuellt övriga detaljer.

 

PLATS 
Vart ska vi vara? En av de första frågorna när ni har bokat fotografering är vart själva fotograferingen skall äga rum. Jag fotograferar uteslutande utomhus, med några få undantag för stunder Hemma Hos. Vi kommer gemensamt fram till en miljö som passar era önskemål, och väljer därefter en plats som blir bra. För gravidfotografering så är det bra om det är enkelt att ta sig fram och även att det är nära till bilen, då många tycker att det är tungt eller har väldigt svårt för att gå. Vi har också en Plan B i åtanke, ifall det blir regn men vi ändå väljer att fotografera den dagen.

fotograf gravid
nisses växter uddevalla

NÄR
Jag brukar rekommendera v 30-35, men att göra både innan och efter är också vanligt. Det handlar mycket om hur du mår och om du har ont, så vi diskuterar det tillsammans. Vid val av klockslag så rekommenderar jag alltid så sent som möjligt - det vackraste ljuset får man den sista timmen innan solen går ner. Vill ni ha med en solnedgång i bilderna är det även bra om vi planerar in det på en dag utan moln. Detta kan låta som en självklarhet, men det är ofta som detta glöms bort. Jag försöker alltid hålla mitt schema väldigt flexibelt, så att vi kan boka om med kort varsel. De dagar som vi bokar om brukar bara vara de med regnrusk eller när molnen är riktigt mörka och tunga.

 

VÄLJ PAKET

 

Det finns tre alternativ på mina fotograferingar, STOR, MELLAN och LITEN.

STOR 1,5h - Paketet passar de flesta och vi hinner med mycket under era 1,5h. Jag rekommenderar detta paket för dig som vill göra klädombyte och även hinna med olika miljöer. Det är gott om tid till att även vila lite och att fylla på energinivåerna med en chokladkaka. Paketet möjliggör stor variation i bilderna. 

MELLAN 60min - Vi har gott om tid att få fina bilder, att "värma upp" i början samt att även titta igenom bilderna löpande. Denna fotograferingen görs i Ljungskile, där jag har flera miljöer som ni kan välja ifrån. 

MINI 30min - Detta lämpar sig för er som vill ha det väldigt simpelt, eller om du har väldigt ont om energi. Vi fotograferar under kortare tid, ca 20min. Denna fotograferingen görs i Ljungskile, där jag har flera miljöer som ni kan välja ifrån. 

För frågor kring vad som hade passat just er så är det bara att kontakta mig. Jag har en telefon: 0706 234 651, en mail: kontakt@lindasvenssonfoto.se och finns även på Instagram: FotografLindaSvensson

STOR

 • 1.5h
 • i Uddevalla Kommun
 • Bilder presenteras via webgalleri.
 • Du gör urvalet i webbgalleriet.
 • Inget köptvång finns.

 

5 bilder 3995kr - 799kr/st
10 bilder 4595kr - 460kr/st
15 bilder 4995kr - 333kr/st
Alla bilder 5995kr

MELLAN

 • 60 min
 • Utvalda platser i Ljungskile
 • Bilder presenteras via webgalleri.
 • Du gör urvalet i webbgalleriet.
 • Inget köptvång finns.

 

5 bilder 2995kr - 599kr/st
10 bilder 3295kr - 330kr/st
15 bilder 3595kr  - 240kr/st
Alla bilder 4295kr 

LITEN

 • 30min
 • Utvalda platser i Ljungskile
 • Bilder presenteras via webgalleri.
 • Du gör urvalet i webbgalleriet.
 • Inget köptvång finns.

 

1 bild 1000kr - 1000kr/st
2 bilder 1500kr - 750kr/st
3 bilder 1800kr - 600kr/st
Alla bilder 2500kr 

Men när, hur och var?
Kontakta mig med era önskemål:
0706 234 651
kontakt@lindasvenssonfoto.se
FotografLindaSvensson
Eller gå direkt till mitt KONTAKTFORMULÄR