För att skratt är det bästa som finns.

Det finns inget så underbart som genuint skratt. Genuin glädje, gapskratt. 
Att få vara med och se glädje och kärlek för familjen, eller förväntan för det kommande barnet,
är en stor ära för mig som fotograf. 
Min passion ligger i vackra bilder. En vacker bild kan vara så otroligt många olika saker. 
Det kan vara en vacker solnedgång, det kan vara ett underbart vinterlandskap... Men det jag brinner för är KÄNSLOR.
Glädje. Glädjetårar. Skratt. Asgarv. Värme. Omtanke.
De känslorna som betyder något.
Det som VERKLIGEN betyder något.

Född och uppvuxen i Uddevalla. Reser väldigt mycket, både i jobbet och privat. Älskar att resa, men få människor är nog så hemmakära som jag. Helger spenderas väldigt mycket med vänner och familj, och jag dricker alldeles för mycket kaffe. Och den där texten var skittråkig och säger ingenting om mig, så här har ni lite mer personlighet:

 Jag är en crazy cat lady(nu skrämde jag nog bort hälften av de som läser denna text...), men då det finns en sambo med i bilden som jag gärna behåller, är kattantalet i praktiken begränsat till en styck. Är grym på att fotografera hästar, och detta gör jag på internationell nivå(därav jobbresor), och genom åren så har jag fått en förkärlek för Italien. Jag har även en stor kärlek för mat och kan kolla på x-factorklipp om och om och om igen.

Jag är vad som kallas för en kreativ själv(enligt sådana där roliga personlighetstest där igenkänningsfaktorn är hög) och jag är grym på att påbörja projekt, men inte så bra på att avsluta dem. Så jag köper inredningsprylarna, sambon spikar upp dem och sedan tar jag åt mig äran. Jag dyrkar dock struktur, och jag jobbar hårt för att bli bättre på att gå igenom mina to-do-lists. 

Företagande, podcasts, storytel, gymmet - allt som handlar om hur jag kan utveckla mig själv är otroligt intressant.

Och när jag ska sova så löser jag sudoku. Jag är ganska grym på det, om ni frågar mig. 

Jag har ingen aning om hur mina vänner skulle beskriva mig. Jag har försökt, men varje gång jag försöker få citat av dem att använda här(believe me, I've tried) så blir det en hysteriskt rolig nostalgitripp istället. Men de har varit med i många år, och de är bäst. Och eftersom de är bäst så måste ju jag, rimligen, också vara väldigt underbar. Och ödmjuk, framförallt ödmjuk. 

Om du orkade läsa igenom all ovanstående text, så är jag imponerad. Du har klarat inträdesprovet, såattsäga. Jag lovar, jag pratar inte fullt lika mycket om mig själv i verkligheten. Framförallt inte om vi skall diskutera erat bröllop! Så om ni skall gifta er, och ni gillar det jag gör, så hoppas jag att vi kan ses över en kaffe. Kram!

JAG ÄR SOCIAL